Tips Menghias Rumah - Bajet Untuk Memilih Langsir dan Tirai

 

Contoh rekabentuk langsir tingkap & pintu

Sebab mengapa langsir begitu mahal adalah kerana anda mesti menggantung langsir di semua tingkap rumah anda. Ia boleh menjadi sangat mahal. Sebab utama anda perlu membuat anggaran dan bekerja di bilik pada satu masa adalah supaya anda dapat sedikit di sana-sini, kerana itu adalah kos yang besar. 

Terdapat banyak orang yang akan mendapat tirai terlebih dahulu kerana harganya sangat murah, dan kemudian berusaha mendapatkan tirai yang terbaik kemudian. Anda juga ingin mempertimbangkan untuk membuat langsir anda sendiri. Banyak yang boleh dikatakan bagi mereka yang membeli-belah di kedai diskaun, kerana tirai itulah yang membuat perbezaan di sebuah rumah, dan kedai-kedai diskaun ini menjual banyak langsir dan aksesori tirai.


Pertama, mengenai langsir berbanding dengan tirai, anda akan dapati sepasang tirai dengan harga yang agak murah. Anda akan dapat melindungi privasi anda sambil berusaha melindungi minat anda sendiri terhadap hiasan bilik atau kediaman. Anda juga akan melihat bahawa langsir akan jauh lebih mahal daripada tirai kerana anda memerlukan panel, anda mungkin mahu belaian belakang panel padat, dan kemudian anda mungkin ingin mendapatkan pelindung dan pelindung yang dramatik.


Kedua, anda perlu mempertimbangkan untuk berbelanja di kedai diskaun. Anda akan dapat menjumpai langsir yang sangat bagus untuk memastikan belanjawan anda berjalan lancar. Anda juga akan melihat bahawa warna dan warna anda akan sangat terhad ketika membeli-belah di kedai-kedai diskaun. 

Perlu diingat bahawa langsir yang berada di rak diskaun adalah apa sahaja yang tersisa atau yang tidak dapat mereka jual. Anda ingin memastikan bahawa anda melakukan semua yang anda mampu untuk menjaga privasi dan anggaran anda. Anda mungkin akan berubah fikiran jika anda melihat langsir berharga penuh yang akan dikenakan biaya.


Ketiga, jika anda benar-benar ingin menyimpan tirai anda, anda pasti ingin memikirkan apa yang anda perlukan segera. Tirai berfungsi sebagai pengganti yang murah. Anda juga akan mendapati bahawa jika anda membuat langsir sendiri, anda akan dapat membuat perbezaan dalam harga barang. 

Anda akan dapat sehelai kain yang panjang dan kemudian anda boleh membuat langsir semua yang anda perlukan dengan hanya menggunakan beberapa benang. Anda akan mendapat banyak keuntungan apabila anda membuat langsir sendiri dan anda akan dapat menjimatkan sedikit wang.

Langsir sangat penting untuk hiasan rumah anda dan juga untuk privasi rumah anda.


KLIK SINI UNTUK LIHAT KOLEKSI REKABENTUK LANGSIR & TIRAI TERKINI


Tips Menghias Ruang Dapur Dengan Belanja Yang Rendah

Dapur menjadi tempat yang sangat penting untuk anda hias. Sebab mengapa anda perlu menghias dapur atau mengemas kini gaya sesekali adalah k...